Home

Het Hartcentrum AMC

Het Hartcentrum AMC wil patiënten het gevoel geven dat ze in de beste handen zijn. Door ze één aanspreekpunt te bieden dat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. En door de nieuwste technieken toe te passen om patiënten de zorg van de hoogste kwaliteit te leveren. Dat lukt, doordat het Hartcentrum aan de internationale frontlinie staat van wetenschap en technologische ontwikkelingen. En door onze verwijzers te laten delen in die kennis; voor hen is het Hartcentrum een belangrijke bron van expertise op het gebied van hart- en vaatziekten.

Patiënttevredenheid

Vanuit het hartcentrum streven wij er naar om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen en behoefte. Wij stellen dan ook uw complimenten en tips erg op prijs. Mondeling zal de zorg met u geëvalueerd worden, maar ook schriftelijk kunt u ons uw feedback laten weten.

Lees meer >>

Innovatie

Binnen de Cardiogenetica wordt veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. De afdeling leidt een aantal internationale consortia op het gebied van de zeldzame aandoeningen Brugada en het Lang QT Syndroom. Zij beschikt daardoor over een database met gegevens van patiënten van over de hele wereld. Dat draagt bij aan de kennis over deze aandoeningen.

Lees meer >>

Patiëntenforum

Wenst u uw ervaringen met medepatiënten te delen. Dat kan! Er bestaat hiervoor een speciaal forum. Ga naar het forum >>